2016. december 8., csütörtök

Zsiga Judit - tanácsadói arcképcsarnok







Amilyen munkákban igazán otthon érzem magam:


Akkor érzem jól magam, ha emberekkel, csoportokkal kapcsolódni tudunk egymáshoz és inspiráló együttműködés alakul ki köztünk.


Legnagyobb szakmai sikerem:


2015-ben TRAINER AWARD pályázaton nemzetközi kategóriában II. helyezést értem el / Wifi International /. A pályázaton kilenc ország 65 jelöltje indult különböző pályamunkákkal. Egy olyan képzési programot dolgoztam ki, amely a duális szakképzésben résztvevő cégek szakoktatóit készíti fel az Y és Z generációs fiatalok oktatására és a generációs szakadékok áthidalására.


2010-ben az általam vezetett oktatási intézmény megyei PRÍMA PRIMISSZIMA közönség díjat nyert.


A munka, amit igazán szerettem:


A DROGERIE MARKT belső trénereinek felkészítése a 21. századi Z generációs fiatalok fogadására a duális szakképzésben. Feladatom volt a trénerek szakértői támogatása, a közösen kidolgozott program alapján pilot tréning megtartása, tréneri kézikönyv és oktatói segédanyagok, prezentációk kidolgozása. Az ország minden DM üzletvezetőjét eszerint a program szerint készítik fel a Z generációs tanulók fogadására.


Ami motivál:


A kreativitást, innovációt igénylő feladatok motiválnak leginkább.
Az emberek és csoportok viszonylatában pedig az, ha mindannyian érezzük, hogy együtt sokkal eredményesebbek vagyunk, mint külön-külön.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése